Inspiratie Land- en Tuinbouw


Ons archiefconcept in de transport sector! 


"Wij zijn attent gemaakt op het archiefsysteem van Loeff's patent door onze vaste leverancier voor kantoorartikelen uit Maastricht. Wij kenden het systeem voor aanschaf nog helemaal niet, hadden alles in ordners staan. Aangezien wij – mede door de op handen zijnde verhuizing naar een nieuwbouw pand – het archief nodig eens onder handen moesten nemen, hebben wij onze leverancier samen met een archiefadviseur van Loeff’s patent bij ons laten komen voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden. Onze leverancier had ons in eerste instantie gewezen op het systeem om de ordner leeg te maken, maar vertelde dat Loeff’s nog veel meer producten had die mogelijk voor ons een oplossing konden zijn. Het werd ons na het bezoek van de archiefadviseur van Loeff’s patent direct al duidelijk wat we konden verwachten en hoe alles eruit zou komen te zien. Daarom hebben wij geen andere opties in overweging genomen. Het was voor ons ook wel belangrijk dat de archiefruimte er opgeruimd en netjes bij zou komen te staan, omdat deze ruimte vanaf de gang zichtbaar is. Wij hebben vooral gekozen voor dit archiefconcept vanwege het gebruiksgemak en het feit dat wij de opbouw van containers geheel uit handen konden geven. Wij zijn bijzonder tevreden over het eindresultaat. Ook de wijze waarop het advies tot stand is gekomen en de soepele gang van zaken tijdens het opbouwen was tot onze volle tevredenheid. Ook de after sales is goed geregeld. Bij vragen - ook na levering en plaatsing - konden we terecht.

De heer Ronden vertelt: "Belangrijke argumenten die hebben meegespeeld bij de aanschaf van het Loeff’s patent archiefconcept voor onze organisatie zijn: 

* Bij traditionele magazijnrekken ontstaat bij gebruik van het archief ondanks stringente voorschriften toch vaak wanorde: kratje hier, klappertje daar, doosje hier, etc.

* Wanneer in ordners wordt gearchiveerd dient aan het eind van de bewaarperiode ordner en papier gescheiden te worden afgevoerd.  Het legen van de doos gaat veel sneller. 

* Kostentechnisch valt de keuze voor het Loeff's patent archiefconcept reuze mee. 

* Je kunt met behulp van het Loeff’s archiefsysteem naar mijn idee de beschikbare ruimte beter benutten."