Archiefcontainers

Archiefcontainers

Door het gebruik van onze archiefcontainers zijn omgevallen en stoffige archiefdozen verleden tijd. De archiefcontainers hebben de sluiting aan de voorkant en  blijven daardoor toegankelijk. Aanschaf van archiefkasten of archiefrekken is niet nodig: wij bieden u een functioneel, toegankelijk en betaalbaar alternatief. Met de Loeff's patent archiefcontainers realiseert u:

  • Ruimtebesparing: uw kostbare ruimte wordt optimaal benut. U archiveert geen lucht meer en bespaart met dit systeem tot wel 50% ruimte.
  • Geldbesparing: U hoeft geen dure kasten of stellingen aan te schaffen. 
  • Tijdbesparing: Maak een eind aan tijdrovend zoekwerk en kies voor structuur en orde in uw archiefruimte.

U bouwt een stevig en duurzaam archief met de archiefcontainers van Loeff's patent. Wij adviseren een stapelhoogte van maximaal 1,90 meter (ca. 7 containers) bij wandplaatsingen. Indien de ruimte het toelaat kunt u stapelen tot maximaal 2,80 meter (ca. 10 containers) bij rug-aan-rug koppeling. Neem hierbij de Arbo-richtlijnen in acht.  

Met een archiefcontainer uit ons assortiment kiest u voor een product geproduceerd van biobased materialen. Ook deze containers zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd karton.


Jumbo Container/15 *

Productcode: 4004

Data Container/10 *

Productcode: 4002